واترجت چیست؟

واترجت چیست و چگونه کار میکند (?What is High Pressure Cleaner) در این مقاله قصد داریم درباره این تجهیزات نظافتی بسیار حرفه ای، کاربردی و محبوب با شما عزیزان صحبت کنیم و اطلاعات کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. واتر جت ها یا به عبارتی دستگاه های شستشوی فشار قوی آب، تجهیزاتی هستند که عمدتاً برای حذف کثیفی های سرسخت و چسبنده مورد استفاده قرار می گیرند. در این تجهیزات از آب فشار قوی به منظور حذف کلیه کثیفی ها و آلودگی ها استفاده می گردد. یعنی دستگاه، آب با فشار کم را دریافت کرده و پس از تغییراتی که در موتور و پمپ کارواش اتفاق می افتد، در نهایت آب با فشار بالا بر روی از نازل و تفنگی خارج شده و سطح موردنظر پاشش می گردد. از دستگاه های واترجت صنعتی به منظور حذف کلیه آلودگی ها به منظور مصارف سنگین صنعتی در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه های شستشوی فشار قوی آب برند کارچر (KAERCHER) آلمان، که در اصل به منظور استفاده خانگی و صنعتی طراحی شده اند، امروزه معمولاً توسط بسیاری از صنایع مهم مادر در کشور مورد مصرف قرار می گیرند. Kärcher به عنوان یک برند آلمانی به شعار Makes a Difference (تفاوت را احساس کنید)، مشهور است. کارکرد آسان، موثر، مقرون به صرفه بودن، سرعت و کیفیت نظافت فوق العاده بالا از ویژگی های بارز دستگاه های کارچر است.

اصل کارکرد واترجت چیست و چگونه کار میکند؟

در پاراگراف اول به طور مختصر درباره نحوه کار واترجت صحبت کردیم. حالا می خواهیم دقیق تر درباره این موضوع مهم مطالبی را به شما عزیزان بگوییم. پس با ما همراه باشبد.

آب (Water)، یک ماده تمیز کننده اصلی است که به طور گسترده در کل دنیات مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا مواد بیشتری را نسبت به سایر مایعات یا حلال ها در خود حل می کند. در واقع، اغلب از آب به عنوان “حلال جهانی” یاد می شود. خاک محلول در آب، تا زمانی که چیزی روی سطح باقی نماند، حل می گردد. فشار بالا با ایجاد فرآیند مکانیکی برای تضعیف پیوند و از بین بردن کثیفی از سطح، توانایی تمیز کردن آب را افزایش می دهد، که سپس یک جریان آب ثابت برای شستشوی کثیفی دنبال می شود. مقدار و سرعت آب تحت فشار با توجه به نیازهای فرآیند نظافت محیط، تعیین می شود. تمیز کردن آب با فشار بالا، روشی موثر، حرفه ای و کارآمد برای انجام امور نظافتی در محیط های صنعتی است.

استفاده از آب فشار قوی بین 5000 تا 10000 psi (34 تا 70 مگاپاسکال) برای از بین بردن کثیفی، چربی و گریس، رنگ، گِل و لای، قالب، گرد و غبار و سایر انواع کثیفی های سرسخت روی سطوح مخازن، ساختمان ها، تجهیزات، سطوح مختلف و وسایل نقلیه است.

سیستم های پمپ ادغام شده در کارواش های فشار قوی، توسط موتورهای دیزلی، سوختی یا الکتریکی هدایت می شوند. یک عدد پمپ، آب ورودی را با قدرت بالا در داخل پاک کننده فشار قوی از طریق یک شلنگ فشار قوی، تفنگی فشار قوی و لنس فشار بالا به نازل فشار قوی منتقل می کند. بسته به قطر نازل فشار قوی، آب به شدت شتاب گرفته و با فشار کاری مشخص از نازل خارج می شود.

نتیجه عملکرد نظافت با استفاده از دستگاه های واترجت صنعتی یا دستگاه های فشار قوی آب، مستلزم تجربه و دانش خاصی است که بایستی اپراتورها بتوانند در این زمینه به طور کامل آموزش ببینند. هرچه اپراتور بتواند پارامترهایی مانند توان ماشین (کیلووات)، فشار آب (بار)، دمای آب (C°)، جریان آب (لیتر)، اندازه نازل (سبک)، سرعت جریان نازل (لیتر/دقیقه) را ترکیب کند، فاصله تا لنس تا محل جایی که قرار است نظافت شود، می تواند پروژه های خود را به سریع ترین و با کیفیت ترین روش محقق کند.

توصیه ایمنی: هنگام استفاده از پاک کننده های فشار قوی، بیاسیت نهایت دقت را به خرج دهید. استفاده نامناسب می تواند منجر به آسیب های جانی و مالی گردد. شما باید دستورالعمل های ایمنی و ماشین آلات را به شدت دنبال کنید. این برای رعایت استانداردهای ایمنی (به ویژه قوانین ایمنی و بهداشت کار انجمن بیمه مسئولیت کارفرمایان) نیز معتبر است!

مزایا و معایب استفاده از واترجت چیست؟

اما قبل از خرید دستگاه های واتر جت صنعتی بایستی به چند فاکتور یا عامل مهم توجه فرمایید. این عوامل نیازمند شناسایی مزایا و معایب این دستگاه ها است.

  1. لکه‌های سرسخت و چسبنده را از بین می‌برد: با یک دستگاه Waterjet، می‌توانید کلیه آلودگی ها و لکه ها را به راحتی از بین ببرید.  حالا این لکه ها هر چقدر که بخواهند سخت و چسبنده باشند. لکه‌های سختی همچون روغن، گریس یا چربی در ردیف مصارف سنگین قرار می‌گیرند که یک واترجت می تواند این کار را برای شما انجام دهد. این تجهیزات دارای لوازم های جانبی مختلف برای نظافت هستند.
  2. کلیه ناحیه ها و مقاط غیرقابل دسترس توسط دستگاه های کارواش به راحتی نظافت می شوند.
  3. صرفه جویی فوق العاده در میزان مصرف آب
  4. تحریک آلودگی ها و شُل کردن آن ها
  5. زمان نظافت کوتاه تر و صرفه جویی در هزینه نیروی کار
  6. زمان خشک شدن بسیار کوتاه
  7. محافظت از سطوح ظریف و همان اثر تمیز کنندگی در فشار کاری کمتر
  8. کاهش قابل توجه استفاده از مواد پاک کننده مضر و خطرناک

در ادامه به بررسی برخی معایب دستگاه های کارواش می پردازیم:

  1. در نظر بگیرید که حتی ضعیف ترین دستگاه جت واتر، سطح بسیار بالایی از فشار را بر روی سطح وارد می کند.
  2. اگر اپراتور در استفاده از دستگاه بی تجربه باشد، فشار آب بالای خارج شده از نازل دستگاه، می تواند باعث آسیب های جدی گردد.
  3. اپراتور باید در مورد نحوه کارکرد واشر فشار با تنظیم صحیح، مواد شیمیایی تمیزکننده صحیح و اینکه چقدر باید فشار را اعمال کنید، آموزش ببیند.

انواع واتر جت

واترجت با موتور دیزل

دستگاه های موتور دیزلی، به منظور مصارف متوسط ​​و سنگین مناسب هستند. این محصولات، از گازوئیل برای سوخت پمپ فشار قوی استفاده می کند. از آنجایی که آن ها بخار تولید می کنند، برای استفاده در محیط های بسته زیاد مناسب نیستند. این دستگاه در صنایع بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، درانواع آب گرم و آب سرد طراحی و تولید می شوند.

واترجت با موتور بنزینی

دستگاه های بنزینی از نظر طراحی مشابه دستگاه های دیزلی هستند. این کارواش ها از منبعی به نام بنزین به عنوان منبع اصلی سوخت برای تغذیه پمپ فشار قوی خود دستگاه، استفاده می کنند. آنها برای مصارف متوسط ​​و سنگین مناسب اند. این دستگاه ها، مختص استفاده در فضای باز هستند، چون آلودگی ایجاد می کنند. معمولاً شهرداری ها از این دستگاه برای نظافت شهری استفاده می کنند.

واترجت با موتور الکتریکی

دستگاه های برقی یا الکتریکی، بسته به اینکه خود محصول برای چه چیزی در دسترس است یا برای چه ولتاژی تولید شده است، باید به برق 380 یا 525 ولت وصل شوند. بسته به الزامات کسب و کار شما، تمام وا ترجت ها می توانند به صورت های متحرک، دیواری، تریلر، باکی، قاب و غیره باشند.

نتیجه گیری

در این مقاله به سوال واترجت چیست و چگونه کار میکند، پرداختیم. از شما می خواهیم اگر سوالی در این زمینه دارید، با ما در بخش دیدگاه های همین پست، بیان کنید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید TwitterFacebookWhatsappTelegramLinkedInPin It

دیدگاهتان را بنویسید

×

سلام!

ارتباط با بخش پشتیبانی آنلاین فیدار کلین

×